مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی

سلام
در صورتی که درخواست اعسار از هزینه دادخواست دریافت وجه چک بدهم و نتوانم اثبات اعسار نمایم میتوانم روی همان پرونده پرداخت هزینه دادخواستم را بدهم و پرونده در جریان باشد یا بایستی از اول درون دفاتر خدمات قضایی دادخواست دریافت مبلغ سفته را با پرداخت هزینه دادرسی بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما بعد از محکومیت دادگاه میتوانید بعد از صدور اجراییه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله اگر اعسار شما پذيرفته نشود به شما ابلاغ ميشود كه هزينه دادرسي را پرداخت نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با پرداخت هزینه دادرسی ادامه دهیدر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اصل دادخواست مطالبه وجه داده نشود باید دادخواست جدید ثبت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به شعبه دادگاه بدوی هزینه دادرسی همان پرونده را پرداخت می کنید

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

بله بعد از رد شدن اعسار از پرداخت هرینه ی دادرسی ٫ برای شما اخطار پرداخت هزینه میاد که طرف مهلت پرداخت کنید ٫ نیاز به ثبت مجدد دادخواست نیست