مشاوره حقوقی رایگان - تجدید بنا

سلام. خانه پدربزرگم در روستا به عنوان خانه بهداشت در نظر گرفتند. برای تجدید بنا به بنیاد مسکن مراجعه کردم و ارجاع دادن به شبکه بهداشت استان البرز. شبکه بهداشت می گوید ما زمین را میخواهیم ولی پول نداریم ولی نمی توانیم جواب بدهیم و نیاز به زمین نداریم و استناد می کنند به قانون شهرداری مصوب 1380 این قانون چیست؟

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

سلام
به هيچ عنوان إمكان ندارددرطرح هادى روستامنزل شخصى رابه عنوان كاربرى خدماتى درنظربگيرن حتما به اين موضوع اعتراض وإعلام كنيدكه بناشمارو درطرح خدماتى قراردادهاند نهود زمين خالى