مشاوره حقوقی رایگان - تجدید بنای ساختمان

سلام. ما 6 واحد هستیم که یک واحد مخالف ساخت هست. اگر طبق ماده 13 بتوانیم حکم تجدید بنا بگیریم، آیا منظور از تجدید بنا ساخت همان 6 واحد هست یا میتوانیم مشارکت کرده و ده واحد بسازیم؟ ساختمان قدیمی و 47 ساله می باشد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگرساختمان دچار‌ فرسودگی کلی شده باشد و بیم خطر یا ضرر مالی و جانی برود میتوانید از طریق دادکاه تخلیه بعلت تمدید بنا را بخواهید وبنظر تجدیدبنا محدود به همان طبقاتی خواهد بود که قبلا ایجاد شده وطبقه اضافی قابل پذیرش نخواهد بود مگر با رضایت تمامی مالکین

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در ساختمان جدید تعداد واحدها قاعدتا بیشتر خواهد بود به جهت مشارکت سازنده . دراینخصوص الزام قانونی وجود ندارد