مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوا صادر شده است

باسلام و عرض ادب.با توجه به کلنگی‌بودن ملک و به استناد ماده 13 قانون تملک اپارتمان نشینی و با علم به اینکه ساختمان با ایین نامه ها و بخشنامه های ایمنی و زلزله مطابقت ندارد تقاضای تجویز تجدید بنا و الزام دو واحد تجاری نمودم ولی به علت عدم حضور خواندگان دادگاه قرار عدم استماع صادر نموده است. راهی وجود ندارد برای رفع ضرر جانی و مالی؟ و جلوگیری از زیاده خواهی خواندگان؟ ضمنا تامین دلیل شده و سپس اقدام گردیده است.ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم الان خواسته شما چیست شما میخواهید مشارکت و مجدد ساختمان را بسازید یا خیر صرفاً می خواهید ایمنی آن را بالا ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام صرف عدم حضور خواندگان باعث قرار عدم استماع نمیشود. علت صدور این رای را بررسی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف عدم حضور خواندگان باعث قرار عدم استماع نمیشود. بهتر است برای راهنمایی با وکلای سایت تماس بگیرید تا علت یابی شود و بر اساس آن راه حل ارایه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولاسه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری تائید کنند که عمر مفید ساختمان به پایان رسیده است یا به هر علتی ساختمان دچار فرسودگی کلی شده و بیم خطر مالی و جانی برود
ثانیا اکثریت مالکین رضایت به تجدید بنای ملک داشته باشند، بنابراین در صورتی که عده قلیلی از مالکین تصمیم به تجدید بنا کرده باشند، نمی توانید با شرایط ماده 13 قانون تملک اپارتمانها درخواست تجدید بنا کنند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجددا دعوا را به شکل صحیح و رعایت تشریفات قواعد شکلی طرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به قابل توقیف می باشد