مشاوره حقوقی رایگان - تجديد بنا خانه باغ قديمی

سلام خسته نباشيد در باغ بنده ساختمان خشتي وجود دارد كه با نقشه هوايي و نظر كارشناس قبل سال ٧٣ هستش
ميخواستم ببينم متراژ در تجديد بنا مهم هست؟ چون قبلا ٨٠٠٠ متر بوده من ١٣٥٠ متر خريداري كردم و خانه باغ در زمين بنده هست و تك برگ سند عرصه و اعيان دارم براي متراژ ١٣٥٠ متر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید