مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

با سلام، بنده بهمن 98 استخدام نیروی هوایی شدم و بعد چهار ماه در کرونا در بیمارستان، قبل از شروع دوره آموزشی برای استخدام پیمانی، استعفا دادم. می‌خواستم بدونم، اگه غیبت کنم و اخراج شم می‌تونم در استخدامی وزارت بهداشت شرکت کنم؟ و این که در صورت اخراج باز هم ممنوع الخروج هستم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا غیبت از موارد منع گزینش محسوب خواهد شد. در صورت اخراج میتوانید نسبت به رفع ممنوع الخروجی اقدام نمایید