مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیش فروش

سلام خسته نباشید
من سال 91 یک واحد آپارتمان خریدم قرار بود سال 92 تحویل داده شود ولی متاسفانه تا الان تحویل ندادن سال 96 شکایت کردم خوشبختانه محکوم شدند طرفم اومد اعتراض بزنه چون مبلغ دادرسی زیاد بود دادخواست اعسار داد و خوشبختانه اعسارش هم رد شد. اومد روی رای اعسار اعتراض زد هنوز جوابش نیومده
امکانش هست من تقاضای تامین دلیل بدم خودم واحدمو تکمیل کنم تا روند دادرسی هم انجام بشه. درضمن ما 150نفر شاکی هستیم همه باهم 5نفر نماینده انتخاب کردیم و شکایت کردیم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بعد از تامبن دلیل از دادگاه اجازه تکمیل بگیرید و بعد اقدام نمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در خصوص تامین دلیل اقدام فرماید اما در خصوص تکمیل واحد منتظر رائ قطعی باشید