مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مسکونی به تجاری ملک اوقافی

سلام. ما از یک ملک 250 متری اوقافی بر خیابان محور تجاری 50 متر مغازه احداث کردیم. موقع احداث 23 میلیون به شهرداری به صورت قسطی پرداخت کردیم. بعد از گذشت دو سال اداره اوقاف کارشناس فرستاد و مبلغ هشتاد میلیون پول برای تغییر کاربری خواسته و پرداخت مبلغ رو به صورت قسطی قبول نمیکنه و میگه باید به صورت نقدی پرداخت شود و گرنه به دادگاه معرفی میشید. من پول نقد ندارم آیا به دادگاه معرفی بشم چه مشکلی برای من پیش میاد؟ ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

تغییر کاربری مسکونی به تجاری ملک اوقافی تغییر کاربری زمین اوقافی تغییر کاربری مسکونی به تجاری مطالبه وجه توسط اداره اوقاف برای تغییر کاربری زمین اوقافی تغییر کاربری اداره اوقاف