مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص گزارش خلاف واقع کارشناس که در دعوی بین دو شخص بوده که موجب زیان زیادی شده ام

نظر به اینکه از طرفین دعوی نیستم. اما در ارتباط و موضوعی مشترک .... میتوانم از کارشناس شکایت کنم و متن شکایت چگونه است؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بستگی به محتویات پرونده و گزارش کارشناس و نوع تخلف و... دارد. در صورت تمایل تماس بگیرید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام لطفا سوال خود را واضحتر بیان فرمایید