مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام و خسته نباشید.
من با سمند سورن با یک پرشیا تصادف کردم.
شرح حال این است که راننده پرشیا قصد دور زدن از جایی رو داشته است که حق دور زدن نداشته و خط کشی شده بوده و ممتد بوده و دور زدن ممنوع بوده ولی راننده پرشیا در حال دور زدن بوده. همچنین لازم به ذکر است راننده سمند سورن سرعت خود را رعایت نکرده اما در راه قانونی و سر راست خود بوده است. میخواستم بدونم آیا سرعت در این تصادف هم مقصر بوده است و همچنین مقصر اصلی کیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

بنظر میزان تفصیر به نسبت 50 درصد پرشیا بلحاظ دور زدن در محل ممنوعه و سمند بلحاظ تخطی از سرعت مطمئنه

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

سلام شما باید ببینی پلیس چه نوع کروکی کشیده و چه کسی را مقصر اعلام کرده واگر پلیس نیومده تقاضای درخواست کروکی فرضی کنین بعد اقدام و شکایت کنین و خسارت وارده وافت ماشین را طلب کنین