مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام.
پدر من در حین دور زدن در خیابان عریضه دو طرفه تصادف میکند. به دلیل دور زدن و بسته شدن مسیر پدر من 100% مقصر شده. راننده ای که با ماشین پدر من تصادف کرده با وجود این که فرصت برای ترمز گرفتن و تغییر مسیر داشته، بدون هیچ خط ترمزی به ماشین پدر من برخورد کرده. راننده یک خانوم باردار بوده که گواهینامه هم نداشته و شدت تصادف مشخص است که سرعت آن خانم بالا تر از سرعت قانونی بوده. آیا پدر من 100% مقصر هست یا اون خانم هم میتواند به دلیل عدم مهارت در رانندگی، با مواردی که ذکر کردم مقصر باشد؟
و سوال دیگر، خانم ها در زمان بارداری، از ماه مشخصی به بعد آیا قانونی هست که ممنوعیت رانندگی داشته باشند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ممنوعیت رانندگی در دوران بارداری وجود نداره .طبق نظرکارشناس تصادفات، اگرپدرتان مقصرشناخته شده شما صرفا حق اعتراض به نظریه کارشناسی وارجاع به هیئت را دارید .نظریه کارشناسی برای دادگاه طریقیت دارد یعنی قاضی فقط طبق نظر کارشناس رای میدهدچون موضوع تخصصی ست.بهتراست درباره خسارات و هزینه اخذرضایت کنید تا مشکلی پیش نیاید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما در تخصص کارشناس راهنمایی و رانندگی است