مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری ساختگی

سلام.من همسرم حدودا پنج ماه پیش در خواست طلاق ومهریه ونفقه داده که فعلا فقط رای نفقه صادر شده که خوشبختانه چون بامن زندگی میکنه ومدارکی که پول براش ریختم رو ارایه دادم نفقه صفر میباشد اما ایشان یک شب داد وبیداد راه انداخت و فرداش رفت کلانتری و نامه پزشکی قانونی گرفت و سه تا از همسایه ها رو شاهد گرفت وشکایت کرد که شاهدین واقعیت رو گفتن که ما خبر نداریم. ولی باز پرس با وجودی که من گفتم اتهامات وارده رو قبول ندارم وکذب میباشد.نوشته که به عقیده ی بنده صدمه بدنی انجام شده!(کبودی بازو و خراش سطحی ران پا طبق نامه پزشکی قانونی)حال با وجودی که شاهدین گفتن ما مطلع نیستیم و من هم به ایشون صدمه وارد نکردم آیا گذارش پلیس که فقط اظهارات همسرم را نوشته و نامه پزشکی قانونی ونظر بازپرس که عقیده داره که صدمه عمدی انجام شده ویک سری عکس که من قبول ندارم.ناگفته نماند که من هم ضامن بردم و اومدم خونه.(در ضمن شهود رو جلب کردن) محکو م میشم؟؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام بار اثبات ادعا با همسر شماست متاسفانه در امور کیفری علم قاضی اهمیت زیادی داره و قاضی میتونه شما رو محکوم بکنه فقط بر اساس علمش اما شما نگران ضامنی که گذاشتید نباشید چون اینکه از شما ضمانت گرفتن دلیل این نیست که حتما محکوم میشید بلکه روال قانونیه شما همچنان منکر انجام عمل ضرب و جرح باشید و چون حکم رو قاضی دیگری صادرمیکنه میتونید در دادگاه بالاتر نتیجه بگیرید