مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام خسته نباشید. پدرشوهر من یه ساختمان دو طبقه داره که طبقه اول شوهرم ساخت اما پدرشوهرم سه دانگ از آن را مهر هم عروسم کرد و سه دانگ از طبقه دوم که نیمه سازه مهر من کرده است و حالا میگه من طبقه دوم را به شما نمیدهم در حالی که سه دانگ آن را مهر من کرده و امضا نموده و من آن ساختمان نیمه کاره را تکمیل کردم آیا میتواند سه دانگ آن را پس بگیرد و من میتوانم مانع بشوم و ندهم و یا خسارت و هزینه هایی که من در ساخت این طبقه کردم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

شما میتوانید با ارایه عقد نامه سه دانگ را مالک شده و در صورت انجام هزینه به نسبت سه دانگ دیگر با طرح دادخواست طرح دعوا علیه مالک سه دانگ باجلب نظر کارشناس و ارایه فاکتور کنید