مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه دریافت تادیه در تاخیر پول پیش اجاره مغازه

من مغازه‌ای اجاره کردم مالک بعد از تخلیه پولم را پس نداده و ملک را به شهرداری فروخته ولی من شکایت کردم محکم دادگاه دارم که باید ضرر و زیان من را بدهد ولی مالک جدید ادعا می‌کنه باید و کلید رو تحویلم بدی چیزی از اون آقا پولتو بگیری چکار باید بکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید مدارکتو به یک وکیل ارائه بدید با این چند خط مشکل شما حل نمیشه