مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من 19این ماه تصادف کردم و دچار ضربدیدگی گردن. جراحت(حارصه)روی زانوی چپ. زیرزانوی چپ. کف دست چپ. کف دست راست. قدام ساعد چپ. خلف ساعد چپ. خلف ارنج چپ. روی قوزک خارجی مچ پای چپ جمعا 8فقره حارصه و کبودی پهلوی چپ تورم خفیف قوزک خارجی مچ پای چپ ویک ماه طول درمان داده شده است
میخواستم ببینم چقدر دیه تعلق میگیره؟؟؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام طول درمان فقط به جهت گذشت مدت و میزان بهبودی جراحت بوده و در معاینه بعدی میزان دیه واقعی شما مشخص میشه اما هر حارصه یهنی یک شتر یا یک درصد یعنی دو میلیون و سیصد و ده هزار تومانه