مشاوره حقوقی رایگان - اشتباهات ثبتی اداره ثبت اسناد

سلام.
سال گذشته برای ثبت نام جهت واحدهای مسکن ملی اقدام کردم.
بعد از طی مراحل و بارگزاری مدارک درست چند روز قبل از اتمام مهلت پیامی دریافت کردم و برای پیگیری به سایت مورد نظر مراجعه نمودم که در آن درخواست من رد شده بود و دلیل رد درخواست داشتن ملکی ویلایی به متراژ 94000 متر بود که حتی من و خانواده ام یک متر هم ملک نداریم چه برسد به این مساحت که حتی محل این ملک هم اعلام نشده.
حال که به خاطر این اشتباه من از دریافت آپارتمان مذکور محروم شده ام و حتی مشمول دریافت هیچ نوع وام یا تسهیلاتی جهت خرید یا ساخت مسکن نمیشوم. چگونه میتوانم موضوع را پیگیری و جهت خسارت وارده شکایت کنم.
با تشکر.

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
میتونین از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنین