مشاوره حقوقی رایگان - آیا با توجه به این که مهریه من 500 سکه است تمام آن باید پرداخت شود

آیا امروزه باید 500 سکه مهریه را پرداخت کرد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مهریه اصولا در عقد نامه ها عندالمطالبه می باشد و زوجه هر وقت که مطالبه کرد باید پرداخت شود ولی تا 110عدد سکه مشمول قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی می باشد و در صورتی که زوج پرداخت نکرد محکوم به حبس می شود و بیش از آن مقدار اگر مالی داشت می توانید توقیف کنید وگرنه اثبات تمکن و دارایی بر عهده زوجه می باشد.