مشاوره حقوقی رایگان - چک تاریخ گذشته از سال 86

با سلام. بنده در سال 86 چکی به مبلغ 9000.000 تومان را بابت کار دریافت کردم. ولی چندبار که به بانک مراجعه کردم موجودی نداشت. صادر کننده چک هم از فامیل نزدیک بود و هر بار به من گفت که توان پرداخت ندارد و صبر کنم و برگشت نزنم. الان هم هنوز برگشت نزدم و اون حساب چک خالیه و بعد از یازده سال میگه که من پولی نمیدم. در حالیکه صاحب چند خونه و املاک و ... هست. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام گواهی عدم پرداخت بگیرید و حقوقی علیه ایشان طرح دعوی کنید
البته می توانید اموالشان بغیراز مستثنیات دین توقیف کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. می توانید چک را برگشت بزنید و دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک همراه با تامین خواسته به دادگاه تقدیم دارید.