مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگر

سلام اینجانب قبلا به مدت 4 ماه دفتر پیشخوان با تمام امکاناتش از یه آقایی خریدم ایشون یه کارگر داشت که گفت به عنوان آموزش کارها در اختیار بنده گذاشت من با ایشون بعد از آموزش از تاریخ 8 فروردین سال 97 قرارداد بستم اما بنده در تاریخ 18 مرداد دفتر بنا به شرایطی واگذار کردم من در این مدت که در دفتر بودم تمام کمال حقوقشون پرداخت کردم ولی ایشون از بنده شکایت کرده که من اخراج کرده بنده ایشون به آقای که دفتر گرفتن معرفی کردم اما ایشون نپذیرفتن. از شما خاهشمندم به بنده کمک کنید ایشون از من شکایت کردن و نوشتن از سال 96 کارگر من بودن و بیمه نشدم درصورتی اینطوری نیست متاسفانه رای به ایشون دادن و من 7 میلیون جریمه شدم هرچی مدرک داشتم بردم اما قبول نمیکن. بنظرتون من چیکار کنم عاجزانه کمک میخام بنده با دوتا فرزند بیکار هستم خرجی خودمو به زور درمیاورم. ایشون میخوان از من اخاذی کنن.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام باتوضیحاتی که مرقوم فرمودید بنظر می رسد دفاع درستی بعمل نیآمده است ویا مورد عنایت واقع نشده است اولا هنگامی که کارگاهی واگذار می گردد انتقال گیرنده کارگاه وفق قانون قائم مقام انتقال دهنده تلقی شده وجمیع حقوق وتکالیف بر وی مترتب است لذا شما می بایست در فرجه قانونی مقرربه مرجع بالاتر اعتراض می نمودید که مرجع اعتراض به اراء دادگاه اداره کار مرجع تجدید نظر ونسبت به آراء تجدید نظر دیوانعدالت اداری مرجع بالاتر می باشد .

پرسشگر :

باتشکر ازشما..
اعتراض. مو دادم ...بنظر شما چی میشه؟میترسم اعتراض قبول نکنن...
تازه از اطرافیان شنیدم که میدونه حقش نیست پول که میخاد ازمن بگیره اما خودش گفته میخاد با پولی که ازمن بگیره وسایل خونه بگیره.

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به رای قطعی شده
اداره کار به دیوان عدالت اداری شکایت
کنید البته از تا ریخ
ابلاغ رای 3 ماه فرصت
دارید

پرسشگر :

سلام و عرض ادب
امروز جلسه تشکیل شد.که باهم توافق کنید
بعداز جلسه کارگر با پدرش اومده بود پدرشون گفت 2 میلیون پول بدهید تا رضایت بدهم و همچنین چکی که بابت ضمانت کاری دست تون هست.من گفتم ندارم ایشون گفتن پس قانون ببینیم چیکارمیکنه.
بخدا من خرج روزانه به سختی با دوتا فرزند و مستاجری...شما چی پیشنهاد میدهید؟

پرسشگر :

اگه به دیوان شکایت کنم ایا حق به من میدن.لازم به ذکر تو همین جلسه حق سنوات و عیدی دادن به ایشون...
و من طبق قراردادی که بین خودمون بود 500 تومن با 5 روز بیمه.که ایشون تو قرارداد قبول کردن.اخه دفترمون درامدی نداشت به همین دلیل واگذارش کردم.ولی تواین جلسه گفتن قراردادشما اعتبارنداره باید طبق قانون کارباشه.باورکنید درامدی ندارم..

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم کردند.یاالله

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. مشخصا دفاع خوبی ارائه نکردید. چرا که قبل از فروردین 97 شما سمتی در دفتر پیشخوان نداشتید و قطعا رابطه کارگر و کارفرمایی فی مابین شما و آن شخص برقرار نبود تا ایشان بتواند از شما شکایت کند. ولی از فروردین تا مرداد ک ایشان کارگر شما محسوب میشدند موظف بودید ک طبق قانون کار کارگرتان را بیمه و حق و حقوقشان را پرداخت کنید.
اگر از تاریخ ابلاغ رای ب شما سه ماه نگذشته حتما ب دیوان عدالت اداری شکایت کنید.