مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو فروخته شده

سلام. من حدود سه الی چهار سال پیش یک خودرو رو با وکالت فروش به یک نفر در مشهد فروختم. این آقا قرار شد که بره در شهر خودشون در فریدون کنار و با این وکالت فروش که مدت اعتبارش دو ماه بود سند رو به نام خودش بزنه. الان حدود چهار سال میگذره و این آقا این کار رو نکرده و ماشین رو فروخته به یک نفر دیگر و ماشین هم الان توقیف شده. الان حدود 5 میلیون دارایی و خلافی خورده به اسم من. حالا میخوام بدونم من میتونم برم ماشین رو از توقیف در بیارم و با پس دادن اصل مبلغی که بابتش پرداخت شده، ماشین رو تصاحب کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از نظر قانون شما مالک این خودرو هستید
رفع توقیف این خودرو فقط توسط شما یا وکیل شما ممکن است اما تصاحب ماشین به شکلی که مد نظر شما هست ممکن نیست.