مشاوره حقوقی رایگان - خلاف خریدار با خودرو وکالتی

سلام، خسته نباشید. ماشین تصادفی ام را با وکالت محضری برای تعویض و فروش به شخصی فروخته ام. ماشین چون خیلی خراب است خریدار میگوید تا مرحله تعمیرش نمیتواند به تعویض پلاک مراجعه کند در طول این مدت ( که البته در زمان وکالت محضری من نیز می باشد ) اگر خریدار جرمی با این ماشین انجام دهد، آیا برای من هم دردسری دارد؟ آیا مسئولیتش با من است؟ البته وکالت تعویض پلاک و فروش به او داده ام.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطعا تا وقتی تعویض پلاک صورت نگرفته هر گونه تخلفی بنام صاحب پلاک ثبت میشود، ولیکن با داشتن قولنامه فروش و قید تاریخ تحویل خودرو به خریدار ، میتوانیددفاع کرده و سپس به خریدار بابت جریمه ها مراجعه کنید