مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر

با سلام. از پدرم برای گرفتن زمین کشاورزی شکایت کردن و خواهان از دو نسق ( یا سند مشاع ) کشاورزی. با مدارک دستی که داشتن تونستن ثابت کنند یک نسق قبلا از پدربزرگم خریدن. الان رای تجدید نظر قطعی هست. یک نسق دادن به ما و یکی برای خواهان. الان 6 ماه گذشته دوباره روی نسق دوم شکایت کردن. مگر میشه روی رای قطعی باز شاکی شد در صورتی که هنوز نسق اول رو به نام خودشون نکردن؟ الان در دادگاه میتونیم شاهد ببریم خودمون یا این که باید شاهد ها رو معرفی کنیم به دادگاه قبل از رفتن در جلسه دادگاه؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر مالکیت ملک شهادت شهود برای اثبات مالکیت نسق زمین زراعی سند نسق