مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی دادگاه تجدید نظر

با سلام در دادنامه بدوی دادگاه ضمن نقض دادنامه مورد درخواست خواهان اعاده دادرسی حکم بی حقی صادر وتجدیدنظر بشتابید دادنامه بدوی جهت رسیدگی به ماهیت تکلیف دادگاه بدوی رای قبلی راتاییدوحکم به بی حقی خوانده اعاده دادرسی صادر اعتراض خوانده اعاده الان تجدید نظر ضمن نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته حکم بر بطلان مورد درخواست خواهان دعوا را صادر و قطعی اعلام
سوال تفسیر رای به نفع خوانده اعاده دادرسی است یا ضرر
آیا میشه به رای تجدیدنظر که قطعی اعلام کرده اعتراض به همان تجدیدنظر پذیرفته میشود ممنون از تمامی عوامل دادراه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای تجدید نظر قابل اعتراض نمی‌باشد مگر اینکه در خصوص پرونده شرایط اعاده دادرسی وجود داشته باشد