مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار مجدد

با سلام. دادگاه تجدید نظر اعسار من را رد کرده و رای قطعی داده. بابت وام موسسه ... که مبلغ شش میلیون چک من رو برگشت زده. میتونم قبل از صدور حکم جلب، درخواست اعسار مجدد کنم؟ چون پرونده رفته شورای اجرای مدنی و واقعا ندارم که یک جا بدم با حقوق ماهیانه 1300000 ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

درخواست اعسار مجدد اعسار مجدد از پرداخت وام اعسار وام گیرنده اعسار وام