مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه مهریه

سلام... عدم حضور در دادگاه مهریه چه پیامدهایی برای زوج خواهد داشت؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در جلسه اول در صورتی که زوجه دادخواست اعسار از هزینه دادرسی دادگاه تقدیم کرده باشد عدم حضور شما صرفا موجب پذیرش اعسار ایشان می شود و اگر جلسه اصلی رسیدگی به مهریه باشد تفاوت خاصی ندارد.چون مهریه مستند به سند رسمی ازدواج هست و.... مگر اینکه شما ادعای پرداخت مهریه داشته باشید که حضور شما برای دفاع از خود الزامی می باشد. حتی اگر در جلسات حضور نمی یابید پیگیر پرونده باشید.موفق باشید.