مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قرض دادن وجه نقد

با سلام.
در سال 96 در طول حدود 7 ماه به طور متناوب، همسرم مبلغ 70 میلیون پول به حساب خانومی واریز نمود تا این خانم خانه ای بخرد ایشان هم خانه خرید و پرینت بانکی نیز موجود است.
اما بعد از حدود 3 سال پول را پس نمی دهد. با این که چندین بار گفتیم اما طفره رفته و در نهایت گفت اگر اقدام کنی آبرویت را در شهر میبرم و میگویم زن صیغه ای تو بودم و برای همین به من پول داده ای.
آیا با شکایت میتوان ثابت نمود و این طلب را پس گرفت؟ آیا میتوانم من شکایت نمایم و دادخواست تنظیم کنم و پیگیر باشم؟ لازم به ذکر است که از طرف همسرم وکالت نامه تام دارم.
همچنین با توجه به آبروریزی که این خانم میخواهد بکند، احتمال این که بتوانیم پولمان را پس بگیریم هست؟
با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
درصورتی پول بابت قرض دادید و اسناد لازمه جهت اثبات ادعاراداریدمیتوانید باطرح دعوامطالبه کنید .