مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قرض دادن وجه نقد

سلام وقت بخیر
شکایتی داشتم از شخصی بابت مطالبه وجه
کارتی که من مبلغ کارت به کارت میکردم رو غیر فعال کرده است.
چطور میتوانم ثابت کنم این شماره کارت مربوط به اون شخص میباشد؟؟
و سوال دوم آیا میتوانم جهت اثبات از چت های مجازی,عکس و فیلم هایی که خود ایشان برای اثبات تعمیر ماشین خود جهت قرض گرفتن به من فرستاده استفاده کنم؟؟
آیا مکالمه ضبط که اقرار میکند از من قرض گرفته و پس نداده؟
چون آن شخص نسبت به دادنامه صادره شده واخواهی کرده و اعلام کرده که قبول ندارند.

پاسخ ها :

اثبات قرض دادن وجه نقد اثبات طلب استناد به مکالمه تلفنی مطالبه وجه طلب