مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل دستکوب بودن موتور خودرو

با سلام خدمت وکلا و اساتید محترم.
بنده حدود 3 ماه پیش خووروی 405 مدل 83 از طریق سایت درج آگهی خریداری کردم. یک قولنامه دستی هم بین خودمان و دو شاهد امضا شده. البته سند و برگ سبز به نام شخص دیگری هست که به بنده وکالت فروش داده بود. من وقتی برای تعویض پلاک به واحد شماره گذاری مراجعه کردم کارشناس گفت سيلندر موتور دستکوب هست و مشکل دارد. با مدارک و سند به آگاهی و دادسرا رفتم گفتن باید سیلندر تعویض شود و تقریبا 6 میلیون هزینه دارد به فروشنده هم چند بار زنگ زدم اطلاع دادم قبول نمیکنه هزینه رو بده. حالا من باید چطور شکایت کنم؟ چه دادخواستی بدم؟ آیا میتونم هزینه رو از ایشان بگیرم؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید دادخواست فسخ معامله یا مطالبه خسارات را بنمایبد