مشاوره حقوقی رایگان - سیلندر ماشینم دستکوب در اومده

با سلام و خسته نباشین. 2 ماه پیش ماشین بنز e240 مزایده اورهال شده خریدم بهم گفتن موتور فابریک هست/اوردم کلی تو شهر خودمون هزینه گذاشتم و رفتم تعویض پلاک و کارشناس ها گفتن سیلندر دستکوب هست/الان فروشنده میگه پس بده پولت و میدم/من 800 خریده بودم و الان پول همون مدل ماشین 1300 هست/من میتونم ضرر و زیان تورم و هزینه هایی که گذاشتم و با شکایت بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قرارداد را فسخ نمایید به ضرر شما میباشد

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اطهارنامه فسخ با صرر وزیان بعد اگر پس گرفت پسربده و پول خودت را بگیر بعد اگر نداد دادخواست خسارت بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اولا بستگی به مدارک و اوضاع و احوال دارد
ثانیا می‌بایست ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فسخ شود قیمت خودرود
اما الان می توانید خسارات بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر با پرداخت جریمه ماشین شماره گذاری می شود از فروشنده مطالبه ارش نمایید