مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک برای مهریه

با سلام. همسرم بابت 400 سکه مهریه تنها دارایی ام که یک واحد آپارتمان در م . راه آهن می باشد را از طریق ثبت توقیف کرده. برای پرداخت مهریه ایشون از دادگاه رای به اعسار گرفتم. درخواست رفع توقیف و رای دادگاه را در پرونده اداره ثبت نیز گذاشتم و این که همین یک خانه را دارم. در حال حاضر مستاجر در واحد فوق ساکن هست. من به خاطر مدرسه پسرم و شرایط زندگی و محل کارم در جای دیگری مستاجر هستم. اجاره نامه ها هم به نام بنده هست. چه اقدامی باید انجام بدهم و آیا رفع توقیف می شود یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مستثنیات دین در خصوص منزلی که در آن ساکن هستید حاکم است نه ملکی که به اجاره دادید