مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام
بنده یک فقره چک به مبلغ 8 میلیون تومان به شخصی دادم.به دلیل ورشکستگی نتوانستم وجه چک را تهیه و چک بنده برگشت زده شد. در روز دادگاه تقاضای اعسار کردم و مبلغ 1.500.000 تومان را به حساب دادگاه واریز نمودم. ولی در زمان برگزاری جلسه اعسار دادگاه، خودم و شهود در دادگاه حاضر نشدیم. و در نهایت قاضی حکم جلب من را صادر کرده است. از این ماجرا یک سال میگذرد و من دیگر به دادگاه مراجعه نکرده ام و در شهر دیگری شاغل هستم.
سوال: آیا می توانم در حال حاضر دوباره تقاضای اعسار نمایم؟
آیا می توانم خودم در دادگاه (بدلیل اینکه جلبم نمایند) حاضر نشوم و پدرم را به دادگاه بفرستم؟ یا باید حتما وکیل بگیرم؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،میتوانیدمجدداعساربدهید،اماپدرشمانمیتواندوکیل شماشود،وکیل میتوانیدبگیرید