مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

با سلام. چند وقت پیش از مغازه من سرقتی انجام شد و تعداد زیادی از چک های بنده به سرقت رفت که متاسفانه تمام چک ها مبلغ های بالا و برگشت خورده بودند. مبالغ 30 میلیون تومان به بالا که کلا حدود 120 میلیون تومان میشوند و شخصی که چک ها سرقت کرده، آشنا بوده و با من همکار بوده است و از وجود چک های مبلغ دار در گاو صندوق من خبر داشته و قبل‌ از این که من به بانک برای ابطال چک ها برم، آن ها را سرقت کرده و من بلافاصله شماره چک ها اعلام کردم. در شکواییه و تقاضای استرداد چک ها دادم. اگر این شخص در دادگاه محکوم‌ به سرقت بشه و چک ها رو خرج بکنه، تکلیف چک ها چی میشه؟ آیا این شخص باید پول چک ها به اشخاص که چک ها دارن بده یا کلا چک ها ابطال می شوند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید شکوائیه سرقت چکها را بدهید و گواهی برای بانک مربوطه ببرید تا از پرداخت چکها خودداری کنند