مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی شورای حل اختلاف

با سلام و احترام. من در سال 97 علیه یک نفر که راه نهر آب باغ من را بسته بود شکایت کردم ولی شورای حل اختلاف بیشتر از یک سال پرونده رو پیش خودش نگه داشت در آخر با درخواست بسیار از دادستان شبستر پرونده به دادیاری ارسال شد و در آن پرونده طرف مقابل محکوم شد. چند روز پیش یک اس ام آمد که یک ابلاغ در ثنا به شما ابلاغ شد. با باز کردن ابلاغیه قرار نهایی شورای همان شعبه بود این بار جای شاکی و متهم تغییر یافته بود من در جلسه نیز حضور نداشتم ولی حکم عدم صلح و سازش داد بودن. چرا پرونده من بیشتر از 10 بار کشیدن شورا به شعبه دادیاری نرفت ولی بدون این که من در جلسه حاضر بشم رای آمد من الان چی کار کنم؟ از کجا میتونم از قاضی شواری حل اختلاف شکایت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
امکان اعتراض به رای درصورتی که علیه جناب عالی صادرشده وجوددارد