مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تشکیل جلسه دادگاه

باسلام. بنده روزی قرار بود در جلسه دادگاه حاضر بشوم و یک ساعت دیر رسیدم و به دستور قاضی منتظر شدم که اگر نوبت شد..تا ساعت یک منتظر شدم بعد رفتم به حساب اینکه نوبت بعدی باشد.اما برای من حکم صادر شده آیامیتوانم تقاضای تشکیل جلسه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم صادر شده باشد می توانید اعتراض کنید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام خیر در مهلت باید به رای اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر می‌توانید به رای صادره اعتراض بزنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما باید اعلام حضور می‌کردید نزد مدیر دفتر اگر اعلام حضور کردید و باز جلسه را تشکلیل نداده است شعبه به سرپرست مجمتع مراجعه کنید