مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم بدون حضور در دادگاه

با سلام. چند وقت پیش برای من با این مضمون پیام آمده بود که پرونده شما به شورای حل اختلاف ارسال شده.
فردا اون روز دوباره پیام اومد که رای صادر شده. رای هم عدم صلاحیت رسیدگی به پرونده بود.
بعد از گذشت چند روز دوباره پیام اومد که پرونده رفته دادیاری و در صورت لزوم احضاریه میفرستن برای حضور در دادگاه.
امکانش هست بدون حضور من در دادگاه رای صادر بشود و یا بدون شنیدن حرف های من رای صادر بشود؟
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر حتما ابلاغ به سامانه ارسال و دعوت میشوید