مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب خانم و سه تا فرزندانم

باسلام بنده حدود یکسال پیش در پرونده ای در شورا حل اختلاف محکوم و اجرای احکام دستور مسدودی تمام حسابهام رو داده از جمله یارانه. و با توجه به اینکه بنده سرپرست خانوار هستم و تمام یارانه خانواده به حساب من می آید الان یکسال است به علت مسدودی حسابهای بنده خانواده م نمیتونن یارانشون رو بگیرن به رئیس اجرای احکام هم مراجعه و درخواست دادم متاسفانه قبول نکردن و یه جواب مسخره دادن و گفتن اگر جلو یارانه بچه هات باز کنم طرفت شاکیت بیاد بفهمه دادوبیداد و آبروریزی میکنه راهی هست جلو یارانه اونهارو باز کنن و این یکسال که یارانه شون مونده تو حساب رو برداشت کنن.

پاسخ ها :

پرسشگر :

علاحال نظرشماچیست؟میتوانم طبق قانون یارانه همسروفرزندانم راازمسدود شدن آزادنماییم ومبلغی که بابت این یکسال یارانه آنهادرحساب سرپرست خانوار که خودم هستم خارج نماییم چون خودم محکومیت مالی دارم نه همسروبچه هام

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
فعلا جهت واریز نشدن یارانه ماههای بعد اقدام به جدا کردن حساب یارانه باقی افراد از حساب خود از طریق فرمانداری نمایید تا بعدا این خواسته خود را نیز پیگیر باشید.