مشاوره حقوقی رایگان - شاغل بودن زن و درخواست مرد که حقوق زن را تصرف کند یا خرج و مخارج خودش را خودش بپردازد

با سلام
من دو ماهه ازدواج کردم و در عقدنامه قید کردم که میخواهم شاغل باشم و همسرم نیز تایید کرده چون قبل از ازدواجم نیز شاغل بودم اما حالا بعد از دو ماه از ازدواج ما، همسرم می گوید یا مخارج آرایشگاه، لباس و ... خودت را خودت پرداخت می کنی یا حقوقت را باید به من بدی یا باید قید کار را بزنی من هم گفتم که وظیفه مرد بعد از ازدواج این هست که مخارج زن را پرداخت کند و همان نفقه میشود اما به هیچ عنوان قبول نمیکند، راهنمایی کامل میخواستم ممنونم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شوهر شما می تواند اگر کار شما منافاتی با ادامه زندگی و برخلاف مصلحت و شان خانوادگی باشد جلوی کار کردن شما را بگیرد علی رغم اجازه ای که در موقع ازدواج داده اما هزینه های زندگی شما ازجمله خوراک پوشاک مسکن و ... نفقه بعهده همسرشرعی و قانونی شماست هرچند درامد شما بیشتر از ایشان باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام.وظیفه هزینه های زندگی بر عهده مرد می باشد و زن هر چند شاغل باشد و تمکن مالی هم داشته باشد وظیفه ای بر عهده وی نیست.