مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دوچرخه

با سلام. من در حال درس خوندن هستم و در تابستان امسال گفتم برم یک جایی سر کار برای مکانیکی. قبل از این که مدرسه ها 15 شهریور شروع بشه. دوچرخه ام رو از جلوی مغازه دزدیدن.
تا الان با این که صورتجلسه نوشتیم و ... کلانتری گفتن برین به شما زنگ میزنیم. الان 4 ماه شده. الان من باید به نظر شما چی کار کنم تا پیگیری دوچرخه ام زود تر صورت بگیره و زود تر پیدا کنن؟
باید برم استانداری و فرمانداری؟ باید چی کار کنم تا پیدا بشه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

چون متهم شناسایی نشده معمولا در حد طرح شکایت باقی میماند تا زمانی که متهمی یافت شود و طبق اقاریر منتسب به سرقت دوچرخه شما باشد