مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دوچرخه نو

سلام. من حدود 20 روز پیش به انباری که دوچرخم توش بود رفتم و سر جاش بود. دو روز پیش ولی رفتم و دیدم قفل انباری رو باز کردن و دوچرخه رو بردن. به 110 گزارش دادم و فردا باید برم کلانتری. ساختمونمون دوربین نداره و کاغذ خرید دوچرخه رو گم کردم ولی عکسش موجوده‌. ضمنا ساختمونمونم خیلی هرج و مرجه همیشه کارگرا دارن یه واحدی رو بازسازی میکنن. میشه راهنماییم کنید که چه جوری دزد دوچرخمو پیدا کنم؟ 15 میلیون ضرر خوردم چون نو بوده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت سرقت شکایت کنید و درخواست بازبینی دوربین های اطراف را بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به احتمال زیاد نتونید ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت کنید و درخواست برسی دوربین های اطراف و محوطه را داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات سرقت دارید و به کسی مظنون هستید میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست شکایت نمایید تمام ادله هایی که می‌تواند به شما کمک بکند را استفاده کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام طرح شکواییه با موضوع سرقت وپیگیری از طریق دادسرا انجام میشود

یک وکیل :

سلام ودرود شماباید ابتدا سند مالکیت دوچرخه را پیدا کنید و به کلانتری محل مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را مطرح نمایید و منتظر باشید بلکه دزد پیدا شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت خود را به استناد شهود و.‌..پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به هر کسی که مظنون هستی معرفی کنی به دادسرا