مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن دوچرخه

چجوری بفهمیم دوچرخه به سرقت رفته شده رو پلیس پیدا کرده یا خود پلیس به ما خبر میده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کلانتری محل سکونت خود پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق کلانتری محل سکونت خود پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعد از شکایت اگر در کلانتری شکایت کرده باشید پلیس با دستور دادستان تحقیقات را آغاز و در صورت اینکه دوچرخه پیدا شود به شما اطلاع داده خواهد شد برای رویت و شناسایی اموال خود یه کلانتری مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر پرونده تشکیل داده اید . می توانید به همان مرجع جهت پیگیری مراجعه وپیگیری نمایید . اگر مشخصات دوچرخه شما کامل در پرونده ثبت شده باشد . امکان دارد پس از کشف آن پلیس با شما تماس بگیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا به کلانتری مربوطه مراجعه نموده و موضوع را پیگیری نمایید