مشاوره حقوقی رایگان - سرقت دوچرخه

سلام. دوچرخه پسرمو شب از تو پارکینگ با سه تا قفل دزدین فیلم سارق لحظه عبور از کوچه گرفته شده صورتش نور خورده ولی هیکل و قدش مشخصه ی نفر هم سارق و شناسایی کرده این سارق بالای 100فقره سرقت دوچرخه داره شکایت کردیم حتی اگر فیلمو بررسی کنن فقط با این فردی که ما میگیم میشه فهمید خودشه نمیدونم چرا هیچ کس رسیدگی نمیکنه ما باید چکار کنیم ؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارائه دلایل و مستندات و فیلم ضبط شده شکایت خود را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شکایت سرقت تنظیم واز طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال ومدارک اعم از بازبینی فیلم را هم تقاضا نماید وضمیمه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت سرفت مطرح و بازبینی فیلم زا درخواست کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فیلم اماره است صورت هم که مشخص نیست نیاز به شهادت شهود هم دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با شرح این موضوعات در دادخواست خود علیه کارفرما در اداره کار و بررسی ان در هیات تشخیص انشالا به حقوق پایمال شده خود میتوانید برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه مربوطه که پرونده مطرح است باید پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق پلیس اگاهی
پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کنید و نشانی سارق را به دادسرا اعلام کنید