مشاوره حقوقی رایگان - رای اداره کار در دیوان

با سلام.

در اداره کار درخواست بازگشت به کار بنده را قبول نکردند و اخراج را موجه و به علت وجود اختلاف زده اند. این دلیل به جا نیست و اخراج من غیر موجه بوده و قرارداد کاری هم نداشته و نیروی دایمی بوده ام. آیا من میتونم در دیوان شکایت و رای بازگشت به کار بگیرم ؟

حق و حقوق بنده کامل حساب نشده و در رای نیاورده شده است، از جمله ناقصی های حقوق هایم و حق مرخصی و اضافه کاری بنده را هم نزده اند. آیا میتونم این مورد را به دادخواستم اضافه کنم ؟