مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام. بنده با پیکان وانت در خروجی کوچه قصد ورود به خیابان فرعی داشتم. در ابتدای خیابان ترمز کردم ولی به علت یخ زدن کوچه و خیابان و همچنین سرازیری تند قادر به کنترل خودرو نشدم و ماشین سر خورد و از بغل به یک پژو زدم و پژو هم سر خورد و به خوردرو سوم که پارک بود برخورد کرد. آیا مقصر هر دو تصادف من هستم؟ اگر شهرداری کوچه و خیابان را شن پاشی کرده بود، هیچکدام از تصادفات اتفاق نمی افتاد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. متاسفانه مقصر هر دو تصادف شما هستید. شما می توانید علیه شهرداری بابت مطالبه خسارت دادخواست بدهید