مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

آیا اشخاص عادی که تحصیلاتی درزمینه ی حقوق ندارند ولی باتجربه هستند مثل مشاورین املاک از عهده وکالت کاری بر می آیند؟
در قرارداد وکالت کاری مربوط به ملک چه نکاتی مهم است قید شود تا حق سوءاستفاده از وکیل سلب شود؟
من آپارتمانی رو پیش خرید کرده ام و سازنده یا فروشنده به تعهدات خود در مورد زمان تحویل خانه عمل نکرده و بطور قطع نمی تواند درموعد مقرر درمحضر حاضر شود و سند بزند یک فرد مجرب در امور املاک که در بنگاه معاملات ملکی کار می کند پیشنهاد داده که به او وکالت کاری بدهم و تا مرحله ی تحویل ملک کارهای مربوط به دادخواست و دادسرا و درصورت لزوم گرفتن حکم جلب سازنده را پیگیری کند ایا این کار به صلاح من هست؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
قطعا هرکس باید در حیطه تخصص خودش عمل کند
کار شما از عهده وکیل دادگستری برمی اید و ایشان ممکن است با گرفتن حق توکیل از شما سو استفاده کند پس کار را به کاردان خودش بسپارید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.سوالات شما متعدد و نیاز به مشاوره حضوری با وکیل دارد.در صورت تمایل تماس بگیرید.