مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی توسط طلبکار

سلام. من به فردی بدهکارم و به علت مشکل کاری دستم خالی هست. من نصف بدهی ایشان را با پیک فرستادم و ایشون قبول نکرد و من الان در توانم نیست کل پول رو بدم. الان 3 روز این شخص بدون این که با من تماس برقرار کنه وقتی من از منزل میرم بیرون میاد زنگ همسایه ها رو میزنه و دروغی میگه منزل ... همسایه میان به مادرم میگم مادرم به من زنگ میزنه میگه آبرویم رفت بعد من زنگ میزنم جواب تلفن نمیده. با این شخص چه کاری باید کرد؟

پاسخ ها :

آبروریزی توسط طلبکار آبروریزی درب منزل اعسار از پرداخت بدهی طلبکار