مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی زمین

با سلام.
زمینی مزروعی به مساحت 2200 متر مربع به صورت قولنامه ای خریده ام که بخشی از یک زمین بزرگتر و دارای سند شش دانگ دفترچه ای می باشد و در زمان زنده بودن صاحب سند به صورت قولنامه ای فروخته شده است. درخواست مجوز دیوارکشی از جهاد کردم که به دلیل نداشتن سند ندادند و در حین دیوارکشی کار را تعطیل و پلمپ کردند. بعد از دو ماه دوندگی جهت گرفتن سند شش دانگ از طریق قانون تعیین تکلیف به دلیل زنده بودن تمامی وراث راه به جایی نبردم. در حالی که وراث معلوم نیست کجا هستند. اگر دردسر های گرفتن سند مشاعی را بپذیریم و اقدام کنم آیا به این سند مجوز دیوارکشی میدهند یا باید تبدیل به شش دانگ شود؟ آیا اصلا تبدیل خواهد شد؟ ضمن این که بنده دیوارکشی را بعد از پلمپ ادامه داده ام. یک طرف زمین محاط به راه عام و دو طرف دیگر مشرف به زمین های سند دار و دارای اعیان می باشد.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

هرگونه تغییر کاربری جرم محسوب شده و منجر به قلع وقمع و جریمه معادل یک تا سه برابرارزش زمین که توسط کمیسیون تقویم ارزیابی میشود محکوم میشوید تغییر کاربری فقط توسط کمسیون تبصره یک از از ماده یک قانون تغییر کاربری و آنهم فقط مربوط به زیر بخشهای کشاورزی صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید از طریق بنیاد مسکن سند شش دانگ اخذ کنید
مشکل شما قابل انجام است با استناد به قانون تعیین تکلیف

در صورت تمایل تماس بگیرید