مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام.
خانه ای را به شخصی اجاره دادم و تعداد 2 نفر در قرارداد قید کردیم.
مستاجر خانه را به پسرش داده که با خانواده همسرش 4 نفری ساکن شدند. به علاوه به خانه آسیب رساندند.
برای ممانعت از این کار و یا تخلیه ملک چه دادخواستی باید بدهم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 مستاجر حق واگذاری مورد احاره را به غیر دارد مگر اینکه این حق از او در قرارداد سلب شده باشد.در صورت اسیب رساندن به منزل نیز در صورت تعدی و تفریط مستاجر مسیول جبران خسارات وارده است