مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام من حدودا 4 سال خونه صاحب کارم کار میکردم و بعضی اوقات که وقتم اضافه میومد منو میفرستادن خونه پسرشون که هم از همسرش جدا شده و هم مصرف شیشه داره و با دختران همنوع خودش هم مراوده داره و اونا رو به خونه میاره که جدیدا طبقه دوم پدرش نقل مکان کرده همین چند روز پیش گفت تو کشو میزم گردنبند بوده که مال کسی هم هست و الان نیست کار تویه در ضمن تو همون اتاق سگ هم نگهداری میکنه و چون من از سگ میترسیدم میگفت نمی خواد اون اتاق رو تمیز کنی حالا من یک زن سرپرست خانواده ام چه کار کنم لطفا راهنمایی کنین ممنونم در ضمن من مشهد زندگی میکنم و سابقه کیفری هم اصلا ندارم و تمام صاحبکارهای من هم ازم راضی اند

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهت اثبات اتهام باید دلیل و مدرک کافی علیه شما باشد. درغیر اینصورت جای نگرانی نیست. ضمنا جهت دفاع و حل مشکل میتوانید حضورا به دفتر بنده مراجعه کنید

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سام.صرف گفتن اونها باعث ترس شما نشه و اگر از شما شکایت کنن باید مدرک داشته باشن