مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و اعلام مجهول المکان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان
میخاستم بدانم اگر بطور غیابی از بنده شکایت شده باشد بطور مثال مجهول المکان اعلام کرده باشند چه در دادگاه عمومی چه خانواده راهی جهت اطلاع و پیگیری هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به واحد رایانه دادگاهی که احتمال شکایت و دادخواست هست مراجعه کنید و حتما با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سامانه ثنا و ابلاغ الکترونیک ثبت نام کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر در سامانه سنا ثبت نام نکرده اید به دفتر کل مراجعه کنید