مشاوره حقوقی رایگان - باختن پول در سایت شرط بندی

سلام. من بالغ بر 20 میلیون پول را در سایت های شرط بندی باختم. میخواهم بروم شکایت کنم و پولم را پس بگیرم اما میترسم وقتی شکایت میکنم پلیس فتا من را به جرم این که قمار کرده ام متهم کند و برای من پرونده تشکیل بدهد. آیا چنین چیزی ممکن است؟ اگر من شکایت کنم خودم مورد بازخواست قرار نمیگیرم؟ معمولا چقدر طول میکشد تا پولم برگردد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا این کار هم حرام و گناه بوده و هم جرم است ثانیا خدا را شاکر باشید بیست میلیون باختیدعموما میلیاردی و چند صد میلیونی باخته اند همه روزه برخی از مردم ناا آگاه در حال باختن میلیون ها تومان بلکه میلیارد ها تومان هستند و به روز سیاه نشسته اند و برخی هم تا مرز خود کشی پیش میروند ثالثا بسته به نوع سایت آهن از داخلی و خارجی نوع بازی نوع واریز و دریافت و پرداخت و حسابها ی داخلی یا خارجی و تقدم و تأخر واریزی ها و مبالغ و اعلام شکایات و ،،،،،،،،،،،،،،متفاوت بوده لیکن شکایت از این مبادی و مراجعه به دادستانی و دادسرا و همچنین همکاری و مساعدت با پلیس فتا برای رهگیری و جلوگیری از به یغما رفتن ملیلیا د ها تومان در روز همواره میتواند برای مالباخته گاان و آحاد مردم و کشور مفید به فایده و موثر باشد لذا پیشنهاد میکنم سریعا اقدام کنید تا حصول نتیجه